Løk vendt i kikertmel og frityrstekt gyldenbrun. Serveres med kokoschutney og sambhar.
MEDHU VADAI109 kr
Linseboller frityrstekte svarte linser grønn chili ingefær stekt løk koriander servert med chutney.
MASALA VADAI109 kr
En sprø og velsmakende frityrstekte fritters laget med linser og krydder er en populær tamilsk gatemat.
MUSHROOM MILAGU PIRATTAL129 kr
Sopp tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad paprika og saus
BLOMKÅL MILAGU PIRATTAL129 kr
Blomkål tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad paprika og saus
POTET MILAGU PIRATTAL129 kr
Potet tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad paprika og saus
MINI PODI IDL129 kr
En alternativ morsom måte å glede seg over. Dampede minirisekaker belagt med krydret
linsepulver en kjent rett fra Tamilnadu. Og denne sunne brunsj er desto mer grunn til å nyte
brunsj tross alt. (10 mini Podi idlis servert med i sambhar og kokoschutney)
MINI SAMBAR IDLI 129 kr
En alternativ morsom måte å glede seg over. Dampede minirisekaker som flyter i Sambar en kjent
rett fra Tamilnadu. Og denne sunne brunsj er desto mer grunn til å nyte brunsj tross alt. (10 mini
idlis gjennomvåt i sambhar og servert med kokoschutney)
HOVEDRETT (veg)
CHETTINAD VEG KURUMA 189 kr
Deilig kuruma-oppskrift i Tamilnadu-stil laget med blandede grønnsaker kokosnøtt og krydder.
PALAK TOFU199 kr
Sunn næringsrik og deilig rett der tofu tilberedes i spinatsaus med litt krydder.
KADAI TOFU199 kr
En deilig krydret og smaksrik rett laget med Tofu løk tomater ingefær hvitløk og ferske malt
krydder kjent som kadai masala
ALOO PALAK199 kr
Potet-terninger tilberedt med spinat uten jåleri.
CHETTINAD POTATO PATTANI MASALA199 kr
En signaturrett fra Chettinad-kjøkkenet med potato og grønne erter med
aromatiske krydder og kokosnøtt noe som gjør retten fyldig.
CHETTINAD TOFU PATTANI MASALA 199 kr
En signaturrett fra Chettinad-kjøkkenet med tofu og grønne erter med
aromatiske krydder og kokosnøtt noe som gjør retten fyldig.
CHETTINAD MUSHROOM PATTANI MASALA 199 kr
En signaturrett fra Chettinad-kjøkkenet med mushroom og grønne erter med
aromatiske krydder og kokosnøtt noe som gjør retten fyldig.
PAPER DOSAI199 kr
Crepe laget med gjæret ris & linserør
PODI DOSAI199 kr
Crepe laget med gjæret ris & linserør
MASALA DOSAI199 kr
Crepe laget med gjæret ris & linserør
TOFU DOSAI199 kr
Crepe laget med gjæret ris & linserør
VEG KOTHU PAROTTA199 kr
Kothu Parotta er et strimlet og flassende indisk flatbrød stekt med forskjellige grønnsaker og servert
med grønnsakssaus.