Løk vendt i kikertmel og frityrstekt gyldenbrun. Serveres med kokoschutney og sambhar.
MEDHU VADAI109 kr
Linseboller frityrstekte svarte linser grønn chili ingefær stekt løk koriander servert med chutney.
MASALA VADAI109 kr
En sprø og velsmakende frityrstekte fritters laget med linser og krydder er en populær tamilsk gatemat.
MUSHROOM MILAGU PIRATTAL139 kr
Sopp tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad og saus.
BLOMKÅL MILAGU PIRATTAL139 kr
Blomkål tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad og saus.
POTET MILAGU PIRATTAL139 kr
Potet tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad og saus.
MINI PODI IDLI149 kr
En alternativ morsom måte å glede seg over. Dampede minirisekaker belagt med krydret linsepulver en
kjent rett fra Tamilnadu. Og denne sunne brunsj er desto mer grunn til å nyte brunsj tross alt. (10 mini
Podi idlis servert med i sambhar og kokoschutney)
MINI SAMBAR IDLI149 kr
En berømt rett fra Tamil Nadu. 10 dampede miniriskaker dyppet i linser og servert med kokoschutney.
FORRETTER (ikke veg)
CHICKEN 65109 kr
Kylling 65 er en krydret stekt kylling terninger av benfri kylling belagt med mel varme krydder
ingefær hvitløkspasta og stekt
CHETTINAD FRIED CHICKEN109 kr
Krispi kylling med ben snack laget med krydderblanding.
ERAL 65139 kr
En krydret frityrstekt rett som kan spises som forrett eller som del av et måltid.
KOZHI MILAGU PIRATTAL129 kr
Kyllingbiter tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad saus.
MUTTON MILAGU PIRATTAL139 kr
Fårkjøttstykker tilberedt med knuste sterke pepperkorn løk karriblad saus.
MUTTON KOLA URUNDAI139 kr
Mutton kola urundai er en sprø kjøttkuler blandet med kjøttdeig og Chettinad-krydder.
SPESIALITETER
CHETTINAD CHICKEN BRIYANI (MED BEIN)239 kr
Aromatisk kyllingrett servert lagvis med langkornet basmati-ris tilberedt med ghee (klarnet
smør) og duftende karve nellik kardemomme kanel laubærblad koriander mynteblader
ingefær løk hvitløk og tykk kyllingsaus og raita (yoghurtsaus).
CHETTINAD MUTTON BRIYANI (MED BEIN) 249 kr
Fårekjøtt servert lagvis med langkornet basmati-ris tilberedt med ghee (klarnet smør) og duftende karve
nellik kardemomme kanel laubærblad koriander mynteblader ingefær løk hvitløk og tykk saus og
raita (yoghurtsaus).