Fra Chettinad-kjøkkenet kjent for krydderet i rettene. Kyllingen tilberedes i en sterk rød saus med
Chettinad-masala sammen med tomater kanel røde chili og løk
KOZHI SUKKA239 kr
Kylling tilberedt med krydder som løk ingefær hvitløk karriblad pepper korianderblader og
kokosmelk og deretter tørrstekt. Populær i Sør-India spesielt i Madurai.
BUTTER CHICKEN229 kr
Benfrie kyllingbiter grillet og tilberedt i rik fløtesaus med smør.
CORIANDER CHICKEN229 kr
En duftende kylling-gryte med fersk koriander kokosnøtt og noen få krydder.
KADAI CHICKEN229 kr
Benfri kylling tilberedt i indisk wok (kadahi) med løk og tomatsaus grønn og rød paprika hemmelig kadai
masala og indisk krydder servert med basmati-ris.
CHICKEN TIKKA MASALA229 kr
Benfri stekt kylling tilberedt med løk tomater og sydet i panne med lett karrisaus og tomatsaus.
CHETTINAD LAMB MASALA239 kr
Fårekjøtt-biter tilberedt i løksaus med løkringer tomater fløte og grønn chili.
LAM SUKKA249 kr
Lam/får tilberedt med krydder som løk ingefær hvitløk karriblad pepper korianderblader og
kokosmelk og deretter tørrstekt. Populær i Sør-India spesielt i Madurai.
KARAIKUDI ERAL THOKKU269 kr
Reker tilberedt på sørindisk måte med rikelig krydder.
PRAWN TIKKA MASALA269 kr
Reker tilberedt I tykk løksaus med løkringer tomater og fløte.
MALABAR FISH CURRY269 kr
Denne retten stammer fra den berømte regionen Malabar Kerala. Velsmakende fisk tilberedt i
kokosmelk løk indisk krydder og servert med basmati-ris.
EGG KOTHU PAROTTA229 kr
Kothu Parotta er et strimlet og flassende indisk flatbrød stekt med forskjellige egg og servert
med løk raita (dip) og saus
CHICKEN KOTHU PAROTTA229 kr
Kothu Parotta er et strimlet og flassende indisk flatbrød stekt med forskjellige kylling og servert
med løk raita (dip) og saus
LAMB KOTHU PAROTTA229 kr
Kothu Parotta er et strimlet og flassende indisk flatbrød stekt med forskjellige lam og servert
med løk raita (dip) og saus